NUDIMO KREATIVNE USLUGE KOJE ODGOVARAJU VAŠIM POTREBAMA.

 
  Materijal (XPS) poznat kao STIRODUR pored toga što se koristi kao građevinski izolacioni materijal našao je primjenu i u izradi 3D slova tj. reklamnih natpisa, logotipa i sl. Poznato je da je stirodur sa tvrdoćom 30gk/m2 mnogo kvalitetniji od običnog stiropora i u našoj proizvodnji apliciran kvarcnim ili fasadnim premazom, kao takav, otrporan na vremenske uticaje.
Kontaktirajte nas
12473713_937373573011119_882796712771524298_o
  Vršimo izradu svih vrsta svjetlećih reklama, u ponudi imamo reklame (slova) od XPS-a sa pozadinskom led rasvjetom, 3D blok slova od plexiglasa sa unutrašnjom led rasvjetom, svjetleće reklame od alubonda (slova u negativu), toteme i slično.
Kontaktirajte nas
  Dekoracije primjer
  Izrada 3D dekorativnih samostojećih slova (imena) i oblika od stiropora za dječije rođendane i vjenčanja.
Kontaktirajte nas
 
  toperi za torte
  Vršimo izradu inovativnih topera za torte po vašoj želji u svim oblicima i bojama. Takođe izrađujemo dekorativne "lažne torte" od stiropora za svadbe i potrebe prezentacija.
Kontaktirajte nas
 
  makete od stiropora
Izrađujemo sve vrste maketa i modela od stiropora po vašoj želji, za potrebe prezentacija i reklamiranja na sajmovima, revijama i slično.
Kontaktirajte nas
  PVC Folije
  Printanje vaših reklamnih natpisa na pvc folije i cerade, takođe vršimo izrezivanje (katovanje) natpisa od pvc folija za potrebe firmopisa ili brendiranja automobila, reklamnih izloga, stakla i sl.
Kontaktirajte nas
3D blok slova
  Proizvodimo svijetleća 3D blok slova-reklame od pexiglasa i lima sa unutrašnjom led rasvjetom.
Kontaktirajte nas

Uz vaše sugestije naći ćemo adekvatno rješenje.

KONTAKTIRAJTE NAS